Nekoč Guštanj, danes Ravne na Koroškem

Iz srca Koroške

Kako smo volili na Ravnah

Objavil ravne, dne 6.10.2014

Včerajšnji   rezultati lokalnih volitev so bili za marsikoga presenečenje prve vrste. Tudi na Ravnah ni bilo nič drugače. Ljudje so pri kandidatoma za župana pričakovali bolj izenačen rezultat. Tako  pa je dozdajšnji župan Dr. Tomaž Rožen dobil kar dobrih 84 % podporo,  2% več, kot na zadnjih volitvah leta 2010,  največ sedežev bo v občinskem svetu prav tako zasedla Roženova lista. Medtem, ko lahko  Oder Petra  in njegova listo Odločnost označimo za največjega poraženca letošnjih volitev. Njegova lista tudi ni dosegla zadostnega števila glasov za prestop v občinski svet.

Na Ravnah brez prave konkurence

V občinskem  svetu pet strank in dve listi :)

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Kako smo volili na Ravnah”

  1. franjo frenk pangerc pravi:

    Glede na “nastopajoče”na teh lokalnih volitvah v občini Ravne na Koroškem,se je končalo po mojih pričakovanjih.Velik del kruhoborcev je bil poslan tja kamor spada.V Ravnah se nekaj vendarle premika.Vse manj je prisotna ideologija Ljubljane in to je zame uspeh.Čestitam zmagovalcem.

  2. Bojan Pogorevc pravi:

    Isto sranje, drugo pakovanje. Čestitke.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !