Nekoč Guštanj, danes Ravne na Koroškem

Iz srca Koroške

Big LOG vas gleda !

Objavil ravne, dne 13.03.2012

Danes, ko sem pritisnil na sprožilec je ravno takrat mimo prišel  možakar in samo pripomnil. Odkar so “naštimali” tole, se spet lahko normalno hodi tod mimi. Se kar strinjam, če že vi ne boste videli njih, vas oni zagotovo bodo.

LOG Prevalje vas gleda

Javno komunalno podjetje Log Prevalje, se je na koncu odločilo za radikalno spremembo in so ekološke otoke, kjer je prihajalo do ogromnega kopičenja kosovnih odpadkov kratkomalo opremili z video nadzorom. Pohvalno in zelo uspešno bi lahko rekli, saj je ekološki otok med Mežo in Tušem na Ravnah sedaj takšen kot mora biti.

Še nikoli tako čist ekološki otok :)

Podobna kopičenja odpadkov, ki ne sodijo pred ekološke otoke, smo bili deležni tudi pri nekdanjih Storitvah, Dobji vasi in Kotljah. Tudi tam lahko upamo, da tega sedaj ne bo več. saj bodo kršitelje v skladu z občinskim odlokom prijavili pristojnemu inšpektorju.

 • Share/Bookmark

11 odgovorov v “Big LOG vas gleda !”

 1. andy pravi:

  kaj pa ekološki otok na partizanski(v trgu) ………. tudi tam se dogajajo enake stvari … nebi blo slabo če bi še tam ˝˝ poštimali˝˝
  L.P.

 2. Občanka pravi:

  Sem ravno poslušala po VALU 202, kjer je ga. PIRC MUSAR razlagala o snemanju – ali je tole sploh zakonito?

  Da pa ne bo nesporazuma, sama snemanje podpiram in bi ga bilo potrebno še več.

 3. podtemlje pravi:

  STOP POLICIJSKI DRŽAVI!
  Res je da je bilo okoli otoka polno odpadkov, AMPAK ali smo zato krivi mi ali kumunala ki ne odvaža? Na Čečovju ki je po novem pravo mesto ‘’smetnih” otokov odkar imamo to ločeno zbiranje, ker se ne odvaža dovolj redno, pa še ko odvažajo vse skupaj pomešajo, tako da osebno sploh ne ločujem do nadaljnega ko nebo poskrbljeno da odvažajo MOKRE in SUHE odpadke SKUPAJ.

  Lp

 4. nonči pravi:

  s tem se tudi jaz strinjam , ko se smetnjaki pripeljejo pomešajo mokre in suhe odpadke skupaj …………nam pa gledajo po smeteh kaj mečemo not in še sami sploh ne vejo kam spada tekstil pod mokre ali suhe, joj , joj

 5. Ata smrk pravi:

  Jes sploh nisem več tk pameten, pojte čez mejo pa boste vidli kolk kant majo tam nastavljenih. Mi smo pa postali dežela kant. Je pa ja že skor tolk kant kot pa prebivalcev, smeti pa nenormalno veliko, gr čez pa vse popucano pa verjetno glih tk smetijo, res ne vem kaj je pri nas narobe.

 6. Park pravi:

  Te kamere bi lahko postavili tudi v Grajskem Parku, pa tudi po ulicah po Ravnah, da bi končno dobili vandale!

 7. Faušnija pravi:

  Toliko kant za smetje, kot jih je pri nas, ne vidiš nikjer v svetu. Pa kako lepo bo to poleti smrdelo in podgane se bodo veselo hranile v teh napajalnikih. Kaj če bi se preimenovali v Kante na Koroškem, pa še tk lepo na avstrijsko vleče….

 8. Andy pravi:

  Odpadki se vozijo ločeno. En tovornjak vozi samo suhe in drugi mokre, ravno zaradi tega da se ne pomešajo odpadki. Tak da to kar pišete da na koncu se vse pomeša ni res.

 9. podzemlje pravi:

  @andy
  Potem sem jaz narobe vidim vsakič ko gledam, smo se že tudi ”zbunili” nad kumonalce a nihče ni imel pravega odgovora. Če bo od naslednjem odvozu pri roki fotoaparat dobi avtor bloga slike / video pa da se objavi, če je seveda volja.

  lp

 10. Park pravi:

  Ja vsi kontejnerji se spraznijo v en tovornjak – videl na lastne oči. Pred blokom imamo kante za mokre in suhe odpadke – in vsi se spraznijo naenkrat v en tovornjak. Jaz ne ločujem!
  Poleg tega je ta sistem bruh, bruh, bruh!!

  Prej je bilo bolje, ko si imel za steklo eno kanto, za papir drugo, za gospodinjske odpadke tretjo… to je ločevanje. Ne pa mokri/suhi – pol pa še sami ne vejo kam kaj paše. Ka si bojo še v tem Sl.Gradcu zmislili za njihov Kocerod. To je samo še en zavod za polnjenje SG-občinskega proračuna. Tako kot Kovivis. Bruh, bruh, bruh. Korošci pa ovce take, da ti želodec obrača.

 11. Max pravi:

  Res, smo postali mesto kant!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !